Vormingsaanbod

Vriendschap in tijden van eenzaamheid

Type: Interactieve voordracht

Aantal sessies: 1 (1,50 uur)

Doelgroep: volwassenen (18+)

Er is iets aan de hand met vriendschap. Steeds vaker overleven onze vriendschappen onze liefdesrelaties. Sommige mensen kiezen ervoor hun levens rond hun vriendschappen in te richten. Hun vrienden zijn hun familie geworden. Tegelijkertijd verschijnen in de media alarmerende artikels over een heuse eenzaamheidsepidemie die schuilgaat achter vele voordeuren. Hoog tijd dus om in te zoomen op de rol van vriendschap in onze steeds sneller digitaliserende, individualiserende en flexibiliserende samenleving.

Tijdens deze interactieve voordracht gaan we samen op zoek naar antwoorden op vragen als: bestaat de eenzaamheidsepidemie? Is het echt moeilijker om nieuwe vrienden te maken na je dertigste? Bestaan er datingapps voor vrienden? Actuele voorbeelden, het laatste onderzoek en persoonlijke getuigenissen leiden tot soms verrassende antwoorden.

Na deze voordracht heb je handvatten om je vriendschappen te verdiepen en heb je elkaar beter leren kennen, waardoor er misschien zelfs wel nieuwe contacten ontstaan.

Deze voordracht wordt georganiseerd in samenwerking met Avansa regio Antwerpen.

Als je deze activiteit minimaal 6 weken op voorhand aanvraagt, zorgt Avansa voor een subsidie-aanvraag bij Auteurslezingen van Literatuur Vlaanderen. In dat geval rekenen wij onderstaand aangepast tarief.

Praktisch

Je betaalt voor deze activiteit € 125

Je vraagt per deelnemer max € 8

Als organisator zorg je voor een laptop, beamer en scherm

Min. aantal deelnemers 8

Freelancer img

Begeleider

Selma Franssen

Stuur e-mail

Meer info

Hoe vraag je deze activiteit aan?

  1. Lees hoe je een activiteit aanvraagt en wat de voorwaarden zijn.
  2. Spreek met de begeleider een datum, begin-, en einduur en locatie af.
  3. Afspraak geregeld? Vraag deze activiteit aan

Neem contact op met info@avansavormingsaanbod.be als de begeleider niet reageert.