Vormingsaanbod

Van mammoet tot Big Mac

Type: Interactieve voordracht

Aantal sessies: 1 (1 sessie = standaard 2,5 uur)

Doelgroep: Volwassenen (18+)

We eten ons ziek, stelt Staf Henderickx, huisarts en auteur van het boek ‘Van mammoet tot Big Mac’. Onze voedselproductie en wat we eten dragen bij tot ziekten zoals obesitas, kanker en burn-out.

Huisarts Staf Henderickx vertelt het verhaal achter wat op ons bord ligt. Waar komt onze voeding vandaan? Een fascinerend relaas over hoe ons voedsel en de voedselproductie geëvolueerd is doorheen onze geschiedenis als mens. Met relevante vragen zoals: in hoeverre is de industriële landbouw een vloek of een zegen? Hebben de fastfoodketens en panklare maaltijden ons bevrijd uit de keuken of vormen ze een aanslag op onze gezondheid? Een verhelderende inkijk in de voedselproductie en de voedingsindustrie.

Met nieuwe inzichten, kan je nu je voeding én je gezondheid een boost geven.

Deze voordracht wordt georganiseerd in samenwerking met Avansa regio Antwerpen.

Praktisch

Je betaalt voor deze activiteit € 220

Je vraagt per deelnemer max € 6

Als organisator zorg je voor een laptop, beamer en scherm

Min. aantal deelnemers 15

Freelancer img

Begeleider

Staf Henderickx

Stuur e-mail

Meer info

Hoe vraag je deze activiteit aan?

  1. Lees hoe je een activiteit aanvraagt en wat de voorwaarden zijn.
  2. Spreek met de begeleider een datum, begin-, en einduur en locatie af.
  3. Afspraak geregeld? Vraag deze activiteit aan

Neem contact op met info@avansavormingsaanbod.be als de begeleider niet reageert.