Vormingsaanbod

Basiscursus vegetarisch koken

Type: Workshop

Aantal sessies: 1 sessie (3 uur)

Doelgroep: Volwassenen (+18)

Minder dierlijke voeding eten is niet alleen gunstig voor milieu en klimaat maar heeft ook veel gezondheidsvoordelen. Vegetarisch koken is niet moeilijk als je een paar basisrichtlijnen kent.

In deze workshop krijg je de basisinfo van vegetarisch koken. We bespreken de voor- en nadelen van plantaardige eiwitbronnen en gaan dieper in op peulvruchten. Bovenop deze basisrichtlijnen werkt de begeleider als herborist graag met kruiden. Ook over de gebruikte kruiden krijg je zo kennis en vaardigheden mee.

Daarna maken we samen een vegetarische maaltijd en dessert. Je krijgt een voorstel van recepten die bij de meeste mensen erg populair zijn. Als deelnemer kook je dus actief mee. Door samen te koken leer je wat er voor jou goed en minder goed lukt. Daarover kan je direct vragen stellen.

Op het einde eten we samen van de bereide gerechten. Gezellig en goed voor het groepsgevoel!

De ingrediënten zijn voorzien en inbegrepen in de prijs. Je krijgt op voorhand een lijstje wat er nodig is in de keuken van je organisatie zoals een oven, een lange tafel, … De cursus met recepten ontvang je enkele dagen op voorhand.

Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met Avansa regio Antwerpen.

Praktisch

Je betaalt voor deze activiteit € 250 (150 + 100 ingrediënten)

Je vraagt per deelnemer max € 16

Als organisator zorg je voor .... (zie lijstje dat je vooraf ontvangt)

Min. aantal deelnemers 8

Freelancer img

Begeleider

Mieke Geerts

Stuur e-mail

Bel +32487 45 02 43

Meer info

Hoe vraag je deze activiteit aan?

  1. Lees hoe je een activiteit aanvraagt en wat de voorwaarden zijn.
  2. Spreek met de begeleider een datum, begin-, en einduur en locatie af.
  3. Afspraak geregeld? Vraag deze activiteit aan

Neem contact op met info@avansavormingsaanbod.be als de begeleider niet reageert.