Vormingsaanbod

Onze aanpak

Degelijk

Avansa heeft al een jarenlange ervaring in het aanbieden van vormingscursussen. Voor ons vormingsaanbod gaan we op zoek naar degelijke begeleiders. Het aanbod sturen we constant bij.

Betaalbaar

Avansa rekent je niet de normale bijdrage aan van de begeleider en zijn verplaatsingsonkosten, maar een sterk verminderd tarief. Wij drukken de boekingsprijs, jij drukt de deelnameprijzen, zodat het voor iedereen betaalbaar blijft.

Makkelijk te boeken

Je neemt zelf contact op met de begeleider en maakt afspraken over wanneer en waar. Daarna vraag je online de activiteit bij ons aan. Zo kan je genieten van een verminderde boekingsprijs. Als je de begeleider niet kan bereiken of de communicatie verloopt moeizaam, kan je met ons contact opnemen.

Onze 4 engagementen

We gaan op zoek naar degelijke vormingsactiviteiten en deskundige begeleiders.

We investeren in jouw aanbod.

We staan open voor jouw voorstellen.

We werken transparant.

Over Avansa

Onze missie

Avansa, dat  zijn wij. Dertien pluralistische sociaal-culturele organisaties actief in even veel regio’s in Vlaanderen en Brussel. Samen streven we naar een duurzame, inclusieve, solidaire en democratische maatschappij.

Voluit voor de regio’s

Wij houden de vinger aan de pols van de samenleving. Wat leeft bij de inwoners en organisaties in onze regio’s, dat is wat telt voor ons. Rond die maatschappelijke thema’s en ontwikkelingen ondernemen we actie.

Versterken

We creëren een breed gamma aan leerrijke praktijken voor volwassenen, dat is onze expertise. We brengen mensen in hun vrije tijd samen en versterken hen, als gemeenschap, groep en individu.

Veranderen

Maatschappelijke dynamiek, daar is het ons om te doen. Daarom laten we kritische stemmen horen en stimuleren we sociale innovatie. Altijd met volle aandacht voor wat in de toekomst anders en beter kan.

Verbinden

We zijn bruggenbouwers. Onze deur staat voor iedereen open. Netwerken en samenwerken zijn onze tweede natuur. We bundelen onze krachten met die van organisaties, burgerinitiatieven, steden en gemeenten, … Ieder zet zijn eigen sterktes in. Elkaar aanvullen is een troef.

 

Onze visie

Voor iedereen

Iedereen mee aan boord, dat is wat we willen. Iedereen is voor ons gelijkwaardig. Elke volwassene moet de kans krijgen te leren en deel te nemen aan het sociale en culturele leven.

Voor vernieuwing

We houden van methodes die verrassen en het verschil maken. Met zowel vernieuwende experimenten als beproefde werkwijzen maken we onze ambities waar.

Voor verschil

De waarde van het verschil, daarvan zijn we overtuigd. Respect voor verschillende visies, diverse levensbeschouwingen en uiteenlopende achtergronden zien we als basis voor een samenleving waarin iedereen meetelt en meedoet.

 

Erkend door de Vlaamse overheid

Avansa regio Antwerpen is een sociaal-culturele organisatie, erkend en gesubsidieerd door de Vlaamse overheid.

Ken je onze projectenwerking al?

Er zijn 13 Avansa’s in Vlaanderen en Brussel.

Ons logo

Download ons logo: voor scherm – voor drukwerk
Heb je een ander logobestand nodig (niet transparant bijvoorbeeld), geef ons een seintje.