Vormingsaanbod

Sigrid Dewaele

Sigrid Dewaele is natuurvoedingskundige, antroposofische voedingsconsulent, vegetarische kok, herborist/kruidenverwerker en auteur.

In 2012 richtte ze De Natuurkeuken op. Sindsdien is De Natuurkeuken een kookschool voor vegetarische en antroposofische voeding maar ook voor kruidenlessen en -workshops. Ze is ook lesgever voor Velt en Avansa. Daarnaast geeft ze voedingsadvies op antroposofische basis, via een naamanalyse.

Welke invloed natuurvoeding op je gezondheid uitoefent, heeft Sigrid zelf doorleeft. Ze volgde in binnen- en buitenland diverse cursussen en opleidingen. Daarnaast werkte ze een aantal jaren in een natuurwinkel en op een bioboerderij. Ze ontdekte hoe belangrijk de landbouwmethode is voor onze dagelijkse voeding. Ook ervaarde ze zelf de gunstige invloed van granen op de gezondheid. Deze twee laatste aspecten brachten haar op het idee om een webshop in biodynamische voeding op te richten, zodat mensen makkelijker hun weg vinden naar deze gezonde, heilzame en geestelijke voeding.

Naast voeding nemen ook kruiden een belangrijke plaats in. De kruidenmicrobe heeft ze meegekregen van haar grootouders die kruidentelers waren in de Vlaamse Ardennen. Als herborist geeft ze haar kennis door via kruidenlessen en -workshops en ook bij kruidenadvies.

 

Freelancer img

Stuur e-mail

Bel 0478 740323

Bezoek website

Expert in

natuurvoeding, herborist