Vormingsaanbod

Karl van den Broeck

Karl van den Broeck (°Turnhout, 1966) is journalist sinds zijn twintigste. Eerst achttien jaar bij De Morgen, dan vijf jaar als hoofdredacteur bij Knack en sinds 2011 freelance. In februari 2014 werd hij hoofdredacteur van Apache.be, een nieuwssite voor onderzoeksjournalistiek.

Tussendoor maakt hij tentoonstellingen en schreef hij een boek waarin hij probeert te verklaren waarom we nog altijd de indianen willen redden. Sinds 2014 is hij deeltijds programmator bij het departement Writers&Thinkers van Bozar. Zijn bijzondere interesse gaat uit naar cultuur (en dan vooral literatuur), politiek en geschiedenis.

Wat is Apache?
Apache stelt de vragen die commerciële mediabedrijven uit de weg gaan. Als onafhankelijk nieuwsmedium legt het machthebbers het vuur aan de schenen. Zo geven we een stem aan mensen die er geen hebben. Onze onderzoeksjournalisten nemen de tijd om bloot te leggen wat er misloopt. Zo lees je bij Apache wat iedereen zou moeten weten.
Advertentievrij en onafhankelijk.

Apache garandeert redactionele onafhankelijkheid en haalt geen inkomsten uit de verkoop van advertentieruimte. We zijn financieel enkel afhankelijk van onze abonnees en coöperanten.

.

Freelancer img

Stuur e-mail

Bezoek website

Organisatie

Apache

Expert in

media